Tot va bé

Només arribar a Barcelona ja m’han pres per una altra persona. Acabava de baixar de la Igualadina i era a la parada de l’autobús que havia de portar-me a la clínica quan una senyora que anava a la feina amb altres dues companyes m’ha confós amb un senyor conegut seu que treballa en una benzinera de per aquí dalt. Quan li he dit que era poc probable que ens coneguéssim perquè jo visc a Igualada, la senyora confosa ha dit que no podia ser que fos jo, que el senyor pel qual m’ha confós és del Prat. O de Viladecans, que no n’estava segura. I m’ha dit més coses que no he entès, que no m’he volgut posar els audiòfons perquè entre els audiòfons, les ulleres i la mascareta, les orelles se m’irriten i em fan mal, allà on s’ajunten amb la closca.

L’autobús que havia d’agafar a l’intercanviador de la Zona Universitària és d’aquells que tarda un món a passar, però finalment ha passat el món i mitja vida i ha arribat. Mitja hora després arribava jo tot suat a la clínica. Malgrat que hi he nascut, ja no estic avesat a viure al cap i casal; la seva xafogor m’abat i m’aixafa.

L’Anna era amb son pare a l’UCI esperant notícies. Finalment han arribat en forma de trasllat a planta, on som ara. Ella ja ha marxat a casa. Ha esgotat el seu permís i demà ha de treballar. Jo li he pres el relleu i seré amb el José Luis fins que l’enviïn a casa seva prou recuperat. Així que he desfet la bossa i m’he instal·lat amb ell a l’habitació. Es cansa a causa de qualsevol esforç que faci, per petit que sigui, però ja s’aixeca de la butaca i es belluga una mica per l’habitació. Està molt animat i fa bona cara. Ara ja ha sopat i ha començat a mirar una pel·lícula a la tauleta. Mentrestant, jo escric aquestes línies. Ja ens anirà bé donar-nos temps per a fer coses que ens agraden cadascú al seu aire. Hem de passar moltes hores junts entre aquestes quatre parets i la conversa no donarà per a cobrir-les totes.

A més a més, entre que jo gasto audiòfons i no els porto posats i ell que li calen però no se’ls ha posat encara, això pot ser un festival. De fet és ben bé possible que aquesta tarda ja hàgim tingut una bona conversa de sords i no ens n’hàgim assabentat.

Advertisement

One thought on “Tot va bé

Deixa aquí el teu comentari.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s